Påfyllt lager av Brother toner

Igår fick vi in en stor leverans av Brother toner till Brother färglaserskrivare. Nu radas kartongerna vackert upp på hyllorna av toner till de allra mest populära Brotherskrivarna. Vi har förmånliga paketpriser av TN241/TN245, TN247, TN423 – bara att gå in och beställa i webshopen. Du hittar dem här:

https://www.eko-print.se/produkt/paket-kompatibel-toner-brother-tn245/
https://www.eko-print.se/produkt/paket-med-4st-kompatibla-toner-brother-tn247/
https://www.eko-print.se/produkt/paket-4st-kompatibla-toner-brother-tn423/

Kompatibla brukar fungera lika bra som originaltonern och går utmärt att använda tillsammans med originaltrummor. Ibland måste man nollställa någon toner manuellt, vi har en del instruktioner för det på vår support sida: https://www.eko-print.se/support/.

Kompatibla toner kostar faktiskt bara en bråkdel av vad originaltonern gör och så här i semestertider kan åtminstone jag tänka mig många saker jag hellre skulle göra med pengarna än att lägga dem på originaltonern för att kartongen ser lite annorlunda ut:). Till exempel köpa massa glassar till barnen, hyra en stuga en vecka någonstans avsides och bara njuta av svensk sommar, eller unna mig några snygga nya sommarkläder. Ja det saknas ju inte kul saker man kan göra för pengar… snarare saknas det ibland pengar att göra kul saker för!

Hur som helst är det en riktigt skön känsla när lagret är välfyllt med Brother toner, redo att skickas ut och det snart är solig juni-helg!
Trevlig helg på er!

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.