Ny design

återkoppling till eko-print

Ny design!

Det är en stor dag för oss på Eko-print. Äntligen har vi lanserat vår nya design som vi har jobbat med i flera månader. Förhoppningsvis tycker ni också att den är snyggare och bättre men framför allt lättare att hitta i.

Vår webshop har funnits i många år, sedan 2008 faktiskt och det var ju nästan i början av ehandelseran. Och oj vad det har förändrats sedan dess. På den tiden hade man ungefär samma möjlighet till design som i ett word-dokument. Att hantera bilder, kolumner och annat var inte helt flexibelt och ofta frustrerande. Idag finns alla möjligheter även för den som inte kan kodning. Och det är ju fantastiskt att ha så många möjligheter. Det har gjort jobbet så mycket roligare. Men med nya möjligheter kommer också nya utmaningar – när man kan få perfektion, till vilket pris och hur många arbetstimmar är det värt att eftersträva just perfektion? Och om man ska nöja sig med mindre än det bästa, vad ska man göra avkall på?

I slutet på förra året kände vi att vår dåvarande design hade tjänat sitt syfte och vi behövde gå vidare. Till och från har vi sedan dess jobbat med detta, olika lösningar, sätt att visa menyer, kategorier, produkter. Nu tyckte vi att den färdiga varan hade så många fördelar jämfört med vår gamla design att det var värt att ta skuttet. Tidigt i morse var det dags och efter lite trixande och testande har vi nu vår nya webshop och får nu fortsätta utveckla den i live-versionen och inte bara test-versionen.

Ja, det är en stor dag för oss. Vi hoppas att ni föredrar denna version av “oss”. Och önskar verkligen få feedback från er som använder websidan och därför ser på den med helt andra ögon än våra egna. Återkoppling är guld värd och vi har en så trevlig skara kunder så vi tror verkligen att det är ni som lyfter oss! Så hör av er med feedback, mail, chat, telefon, sociala medier, alla sätt är bra!