Vad har vi mobilen till?

Sedan några veckor fungerar inte min mobil som den ska. Den fungerar med wifi men inte via sim-kortet så när jag är ute kan jag inte ringa med den. Faktiskt inte kommunicera alls. Däremot fungerar den fortfarande för att ta bilder med.

Så jag har en äldre mobil till att kommunicera med och via den kan jag också dela data till min första mobil när jag är ute. Jag vill inte så gärna byta telefon för jag har inte haft min första telefon så länge och tycker mycket om den. Framför allt tycker jag att kameran är så bra. Och att ha två telefoner är ju inte så farligt.

Utom att det blir väldigt tungt i fickan när jag är ute och springer så då vill jag bara ha en telefon. Många skulle kanske välja telefonen som man kan använda till att ringa och sms:a… ifall det händer något. Det tycker i alla fall min man att jag ska göra. Men jag funderar på mina löprundor och vad jag använder mobilen till när jag är ute. Det är ett entydigt svar – jag tar bilder. På blommor, träd, utsikter, vatten, i enstaka vall mig själv (se min profilbild på chatten – den är från en härlig löprunda).

Så jag lägger ner min kameramobil och springer iväg med lätta steg. Oanträffbar men med härliga bilder när jag kommer hem. Att jag sedan lätt kan skriva ut bilderna på wifi-skrivare är ju helt underbart!

Jag bjuder på en vacker bild av en Kungsängslilja tagen i Tyresö Slottspark.

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.