Miljötoner och miljöpatroner hjälper oss på vägen till en bättre miljö

För tio år sedan började vi denna resa som återförsäljare av miljötoner  och miljöpatroner till bläckskrivare. Numera återfyller vi inte själva utan låter större fabriker göra det som har större sortiment och möjlighet att fylla och testa flera patroner. Vårt mål är att tillhandahålla miljötoner till så många olika skrivare som möjligt. Vi brukar vara först ut med nya märken. Vi gör vårt bästa för att ha bra priser även på våra miljötoner och även om det inte alltid är det billigaste alternativet, så är det alltid billigare än originalpatroner.

Till kunder som köper miljöpatroner, ser vi alltid till att de kan skicka tillbaka sina patroner till oss kostnadsfritt. När det gäller bläckpatroner skickar vi med en frankerad returpåse. När det gäller miljötoner, ser vi gärna att man skickar in flera samtidigt för att hushålla på frakten, så då ser vi hellre att  ni hör av er till oss först. De tomma patroner som kommer in till oss skickas vidare till fabriker som återfyller dem.

FÖRPACKNINGAR

Vi återanvänder packmaterial, påsar och kartonger för att minska vårt avfall.

På vårt eget kontor och lager återanvänder vi papper men lämnar också en del till pappersåtervinningen och en del som ritpapper till lokala förskolor.

FRAKT OCH LEVERANSER

I närområdet levererar vi så mycket vi kan i vår elhybridbil, Toyota Prius.

När vi skickar patroner med post och DHL gör vi vad vi kan för att minska volym och vikt.

MILJÖTONER och MILJÖMÄRKNING

Många av våra miljötoner och miljöpatroner är svanenmärkta och om du vill ha mer information om miljömärkning, hör av dig till oss så tar vi reda på mer om just de toner och bläckpatroner som du behöver. Om det är dags för just ert företag att börja arbeta målmedvetet med miljöpåverkan, hjälper vi gärna till! Ett steg i rätt riktning är att använda miljötoner och miljömärkt papper i era skrivare!