På Eko-print är vi mycket måna om våra kunder och har därför denna garanti som omfattar alla våra produkter:

De produkter vi säljer är av bästa kvalitet och vi garanterar att de patroner vi säljer uppnår samma resultat som den förbrukning som tillhandahålls av originaltillverkarna under samma villkor.

De toners och bläck vi använder oss av kommer från de bästa leverantörerna, och är unikt sammansatta för det stora antal patroner som finns på marknaden. Vårt breda sortiment av testutrustning är också en försäkring om att vi tar kvalitetskontroll och kundtillfredsställelse på största allvar. Delar som är slitna byts ut så att våra patroner ger utskrifter med skarp svart text, livliga färger och tydlig grafik.

Om du inte är tillfredsställd med resultatet av någon av våra återfyllda patroner, kontakta oss. Vi kommer antingen att reparera den felande patronen, ge en ny patron i utbyte eller ge dig pengarna tillbaks. 

Skulle du ha problem med din skrivare som du tror har att göra med patronen, ber vi dig kontakta oss. I de flesta fall kan vi åtgärda felet utan någon kostnad. Skulle vi behöva kalla in en tekniker sker detta i samrådan med er och visar det sig att felet är pga vår produkt, står vi för reparationskostnaden.