Eko-print blogg om ehandel, skrivarförbrukning, skrivare, miljö mm

Eko-print blogg

Den lilla skrivaren bredvid mig har just skrivit ut biljetter till en konsert jag ska gå på ikväll, det dimper ner lite order på mail och en och annan kundförfrågan samt många mail om GDPR och jag sitter och funderar över hur jag ska börja på min allra första blogg.

Det roliga med mitt jobb som egenföretagare med webshop är att jag får lära mig så mycket nytt. Vi startade 2008 med fysisk butik och gick över till webshop ca 2012. Jag var då normalkunnig på att använda datorer (typ word, excel och mail) men kunde inte särskilt mycket mer. Sedan dess har jag lärt mig massor men förstås inte allt ännu om marknadsföring, digital marknadsföring, kodning, webshop-plattformar och alla andra dataprogram man måste kunna använda för att ha en god fungerande webshop. Men att blogga har jag lyckats skjuta upp ända till nu! Men planen är att jag ska lära mig även detta, så häng med på min inlärningskurva ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + ett =