UTÖKAT SORTIMENT:

Vi vill vara din leverantör av kontorsmaterial till hemmet och företaget. Vi säljer också it-tillbehör av alla de slag. Kolla in hela vårt sortiment här:

Kontorsprodukter (pennor, pärmar, block, papper med mera)

IT-tillbehör (data- och mobiltillbehör, hörlurar, usb-minnen, actionkameror med mera)

Papper, etiketter och märkband

Skrivare och kontorsmaskiner(märkmaskiner, scannrar, räknare med mera)

Ergonomi för ett bättre arbetsliv!

Eko-print fyller 10!

Tack alla kunder som har gjort det här möjligt!

Vi är stolta över att ha varit i denna bransch i 10år och ser fram emot framtiden. Vi jobbar vidare med att hitta miljöförbrukning och andra alternativ så fort det bara går och att lagerhålla toner och bläck till så många trostjänare vi bara kan!

Paket 4 kompatibla toner HP 203X

NYHETER

BLOGG

Kolla in vår nya blogg:

LEVERANSER

Vi har ett stort lager bläckpatroner och lasertoner och skickar din beställning så fort vi bara kan. Vi erbjuder olika fraktlösningar beroende på vad du köper:

Posten varubrev (skickas samma dag om beställning läggs fram till kl 14): pris 39kr

DHL servicepoint (skickas samma dag om beställning läggs fram till kl 12): pris 59kr

DHL direktleverans (skickas samma dag om beställning läggs fram till kl 12): pris 89kr

Och om du beställer varor för över 1000kr bjuder vi på frakten.

FÖRETAGSTJÄNSTER

Vi levererar gärna till ditt företag, vi har prisvärd förbrukning, pålitliga leveranser, många alternativ att välja mellan och mycket effektiv kundtjänst.

Nu erbjuder vi också en lösning med automatiska leveranser av era toner. Låt oss se över när ni behöver få hem mer toner så behöver ni bara säga OK! Enklare än så blir det inte! Läs vidare om våra företagstjänster här:

Eko-prints företagstjänster

Nöjda kunder

 • Tack så hjärtligt för en utmärkt service och så familjärt mottagande av mig som kund. Ett utmärkt bemötande och en mycket kvalitativ service till mig.

  Lars-Gunnar

 • Mycket bra service??

  Kaarina

 • Supertrevlig och hjälpsam kundtjänst, bland de bästa jag har haft med att göra!! Kommer definitivt att köpa alla mina patroner här!

  Lynn

 • Bästa bemötandet jag fått som kund på evigheter! ??? + Snabb leverans, bra produkter och supertrevlig personal! SUPERNÖJD!

  Ann

 • Trevliga billiga o bra produkter snabba leveranser rekommenderas stort!

  Roland

Eko-print – billiga bläckpatroner och toner till skrivare

Eko-print har sålt bläckpatroner och lasertoner till privata kunder och företagskunder i snart tio år. Vi säljer färgpatroner till bläckstråleskrivare och frankeringsmaskiner och toner till skrivare, faxar och kopieringsmaskiner. Eko-print har funnits i 10 år och med tiden har vi lärt oss vilka bläckpatroner och lasertoner som är vanligast och vet precis vad vi ska erbjuda! För att du som kund ska kunna välja hur mycket just du vill betala, erbjuder vi tre olika alternativ för de skrivare där det är möjligt:

Show More

Originalpatroner rekommenderar vi till dig som vill hålla dig till din skrivares märke av bläckpatroner eller lasertoner. Tillverkarna rekommenderar alltid sina egna märken och vi vill att du som vill välja att lägga mer pengar på dina färgpatroner ska kunna hitta det till ett bra pris hos oss.

Miljöpatroner rekommenderar vi till dig som tycker att det är viktigt att vara miljömedveten även när du handlar bläckpatroner och lasertoners. Vi har miljöpatroner av mycket hög kvalitet både när det gäller färgpatroner till bläckstråleskrivare och färg och svart toner till skrivare. I de flesta fall fungerar dessa precis som originalpatroner men ibland går de inte att nollställa och du kan då få skriva ut utan att kunna se bläcknivåer. Vi är alltid ärliga angående funktion av våra färgpatroner så om du undrar något eller känner dig osäker är det bara att ringa! Vi är stolta över att där vi kan erbjuda miljöpatroner, är de alltid billigare än toner och bläckpatroner från originaltillverkare. Att de däremot oftast är dyrare än kopiorna får man se som ekologiska matvaror – man betalar lite mer men med förvissningen att man gör en bra sak för miljön.

Kompatibla patroner rekommenderar vi till dig som är extra prismedveten. Du kanske skriver ut mycket och lägger mycket pengar på färgpatroner och lasertoner under ett år. Kompatibla patroner är nytillverkade men inte av skrivartillverkaren. De fungerar ändå på samma sätt som toner och bläckpatroner i original och du kan oftast se hur mycket bläck eller toner du har kvar i patronerna. Kompatibla patroner är ett fullgott alternativ till dyra bläckpatroner och lasertoner.

Show Less