HÄR ÄR VÅR HISTORIA

Eko-print grundades av Anna och Jiten Chavda, i augusti 2008 som en påfyllningsbutik av bläckpatroner och lasertoners. Till en början fylldes det mesta i butiken, Jiten gjorde det mesta tonerarbetet medan Anna fyllde främst bläckpatroner. Vi samlade in tomma patroner från kunder och återvinningscentraler.

Allteftersom volymerna ökade, har vi börjat köpa in mer påfyllda patroner, framför allt toner men också en del bläck. Detta för att vi ska kunna ha det mesta i lager och det ska vara smidigt att handla av oss.

LEVERANSER

Vi skickar beställningar så fort som möjligt och ofta skickar vi samma dag. Du väljer själv det fraktsätt som passar dig, se vår villkorssida och scrolla ned till frakt och leveranstid för mer information. Fraktkostnad från 39kr.

HÄMTA SJÄLV

Vi har också hämtlager i Tyresö för dig som hellre vill hämta själv eller ordna med bud. Det kostar ingenting och du hämtar enkelt på Vintervägen 8, öppettider mån-fre 09:00-15:00, eller kontakta oss för att avtala tid.

HÖR AV DIG!

Vår trevliga och kunniga kundtjänst finns till för att hjälpa dig! Hör av dig på det sätt som passar dig med frågor, kommentarer eller förslag.

VÅRA MEDARBETARE

Anna

Jag har många bollar i luften, kundtjänst, marknadsföring, webbutvecklare och bokföring. Att prata med och hjälpa kunder ger mig en guldkant på tillvaron.

Jiten

Jiten har hand om inköp, tekniska frågor och hjälper gärna kunder lösa skrivarproblem.

Johan

Johan är vår hjälte på kundtjänst, tar emot beställningar på mail och telefon och handhar allt administrativt kring orderhanteringen.

KONTAKTA OSS